error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Strijbis Advocatuur & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Grootebroek.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Strijbis Advocatuur & Mediation uit Grootebroek op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Grootebroek.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Grootebroek.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Strijbis Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
68207301
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators