error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Strijbis Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Grootebroek.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Grootebroek.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Grootebroek.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Strijbis Advocatuur & Mediation uit Grootebroek levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Strijbis Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
68207301
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators