error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen
Branche
Mediation
KVK
63173794
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
14-04-2015
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators