error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen uit Amsterdam goed.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen
Branche
Mediation
KVK
63173794
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
14-04-2015
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators