error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Gouda laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation uit Gouda goed.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Gouda.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Gouda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65866541
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators