error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in Gouda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation uit Gouda verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Gouda.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Gouda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Slappendel Familierecht Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65866541
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
27-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators