error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Silfhout advocatuur & mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediation bedrijven in Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Silfhout advocatuur & mediation uit Dordrecht op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Dordrecht.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Silfhout advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
65195175
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators