error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Silfhout advocatuur & mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in Dordrecht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Dordrecht.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Silfhout advocatuur & mediation uit Dordrecht biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Silfhout advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
65195175
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators