error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Schutte advocatenkantoor of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Eindhoven.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Schutte advocatenkantoor uit Eindhoven op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Eindhoven.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Schutte advocatenkantoor
Branche
Mediation
KVK
67499414
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators