error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schutte advocatenkantoor is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Eindhoven laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Eindhoven.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Schutte advocatenkantoor uit Eindhoven op de juiste plek.

Schutte advocatenkantoor
Branche
Mediation
KVK
67499414
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators