error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Schouten Advocaat of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Venlo.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Venlo.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Schouten Advocaat uit Venlo op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Venlo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Schouten Advocaat
Branche
Mediation
KVK
62245171
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators