error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schouten Advocaat is een mediation specialist die jou kan assisteren met een conflict Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in Venlo laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Schouten Advocaat uit Venlo goed.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Venlo.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Venlo.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Schouten Advocaat
Branche
Mediation
KVK
62245171
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators