error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Scheepens Advocaat & Mediator of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Tilburg.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Scheepens Advocaat & Mediator uit Tilburg verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Tilburg.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheepens Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
73384488
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-12-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators