error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Scheepens Advocaat & Mediator of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Tilburg laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Scheepens Advocaat & Mediator uit Tilburg biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Tilburg.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Tilburg.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheepens Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
73384488
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-12-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators