error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Roeleven Advocaten en Mediators B.V. is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Hoensbroek laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Hoensbroek.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Hoensbroek.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Roeleven Advocaten en Mediators B.V. uit Hoensbroek goed.

Roeleven Advocaten en Mediators B.V.
Branche
Mediation
KVK
60897929
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators