error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Roeleven Advocaten en Mediators B.V. of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Hoensbroek.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Roeleven Advocaten en Mediators B.V. uit Hoensbroek verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hoensbroek.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Hoensbroek.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Roeleven Advocaten en Mediators B.V.
Branche
Mediation
KVK
60897929
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators