error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat ReulingSchutte of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amsterdam.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? ReulingSchutte uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

ReulingSchutte
Branche
Mediation
KVK
53102460
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators