error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat ReulingSchutte of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij ReulingSchutte uit Amsterdam goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Amsterdam.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

ReulingSchutte
Branche
Mediation
KVK
53102460
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators