error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Raatjes advocatuur of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Gieten laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Raatjes advocatuur uit Gieten goed.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Gieten.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Gieten.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Raatjes advocatuur
Branche
Mediation
KVK
61196746
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-08-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators