error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Raatjes advocatuur is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Gieten.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Raatjes advocatuur uit Gieten verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Gieten.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Gieten.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Raatjes advocatuur
Branche
Mediation
KVK
61196746
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-08-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators