error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Woerden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation uit Woerden op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Woerden.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Woerden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65850815
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators