error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Woerden.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Woerden.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation uit Woerden op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Woerden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
65850815
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators