error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Nijssen Advocatuur of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Roelofarendsveen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Nijssen Advocatuur uit Roelofarendsveen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Roelofarendsveen.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Roelofarendsveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Nijssen Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
52011208
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators