error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Nijssen Advocatuur of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Roelofarendsveen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Nijssen Advocatuur uit Roelofarendsveen op de juiste plek.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Roelofarendsveen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Roelofarendsveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Nijssen Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
52011208
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators