error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Tiel.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator uit Tiel goed.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Tiel.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Tiel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator
Branche
Mediation
KVK
57208204
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators