error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Tiel laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Tiel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Tiel.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator uit Tiel goed.

Mr. Mirjam Schellens Familierecht Advocaat & Scheidingsmediator
Branche
Mediation
KVK
57208204
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators