error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat mr. ir. L.P. Korstanje of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Harfsen.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij mr. ir. L.P. Korstanje uit Harfsen goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Harfsen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Harfsen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

mr. ir. L.P. Korstanje
Branche
Mediation
KVK
32144890
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators