error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

mr. ir. L.P. Korstanje is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Harfsen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Harfsen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij mr. ir. L.P. Korstanje uit Harfsen goed.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Harfsen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

mr. ir. L.P. Korstanje
Branche
Mediation
KVK
32144890
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators