error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meesters & Meer advocaten & mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Meesters & Meer advocaten & mediators uit Utrecht goed.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Utrecht.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Meesters & Meer advocaten & mediators
Branche
Mediation
KVK
66314364
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators