error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meesters & Meer advocaten & mediators is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Utrecht.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Utrecht.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Meesters & Meer advocaten & mediators uit Utrecht levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Meesters & Meer advocaten & mediators
Branche
Mediation
KVK
66314364
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators