error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meerburg & Mok advocaten mediators is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Groningen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Meerburg & Mok advocaten mediators uit Groningen goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Groningen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de buurt van Groningen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Meerburg & Mok advocaten mediators
Branche
Mediation
KVK
01179546
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators