error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Meerburg & Mok advocaten mediators of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de regio van Groningen laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Meerburg & Mok advocaten mediators uit Groningen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Groningen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Groningen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Meerburg & Mok advocaten mediators
Branche
Mediation
KVK
01179546
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators