error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediationpraktijk Zutphen is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Zutphen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zutphen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Zutphen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Mediationpraktijk Zutphen uit Zutphen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Mediationpraktijk Zutphen
Branche
Mediation
KVK
59635940
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators