error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediationpraktijk Zutphen is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de buurt van Zutphen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Mediationpraktijk Zutphen uit Zutphen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Zutphen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Zutphen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Mediationpraktijk Zutphen
Branche
Mediation
KVK
59635940
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators