error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mediation Company of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Assen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Assen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mediation Company uit Assen op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Mediation Company
Branche
Mediation
KVK
67912923
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators