error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mediation Company is een mediation specialist die jou kan assisteren met een conflict Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Assen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Mediation Company uit Assen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Assen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mediation Company
Branche
Mediation
KVK
67912923
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators