error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kuijper Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Haarlem.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Kuijper Mediation uit Haarlem op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Haarlem.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Haarlem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Kuijper Mediation
Branche
Mediation
KVK
69873291
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators