error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kuijper Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Haarlem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Kuijper Mediation uit Haarlem levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Haarlem.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Kuijper Mediation
Branche
Mediation
KVK
69873291
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators