error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kühn c.s. Advocaten is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Kühn c.s. Advocaten uit Amsterdam verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Kühn c.s. Advocaten
Branche
Mediation
KVK
34362647
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators