error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kühn c.s. Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Kühn c.s. Advocaten uit Amsterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Kühn c.s. Advocaten
Branche
Mediation
KVK
34362647
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators