error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Kool Advocatuur of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Alkmaar.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Kool Advocatuur uit Alkmaar goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Alkmaar.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Kool Advocatuur
  • Luttik Oudorp 62, 1811MV, Alkmaar
  • 072-7600128
  • kool.nu
Branche
Mediation
KVK
72152559
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators