error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Kooi Advocaten B.V. of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Dokkum laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Kooi Advocaten B.V. uit Dokkum verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Dokkum.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Dokkum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Kooi Advocaten B.V.
Branche
Mediation
KVK
01114552
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators