error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kooi Advocaten B.V. is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Dokkum.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Kooi Advocaten B.V. uit Dokkum op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Dokkum.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Dokkum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Kooi Advocaten B.V.
Branche
Mediation
KVK
01114552
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators