error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Koek en Ei Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Koek en Ei Mediation uit 's-Gravenhage goed.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Koek en Ei Mediation
Branche
Mediation
KVK
60528648
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators