error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Koek en Ei Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Koek en Ei Mediation uit 's-Gravenhage levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Koek en Ei Mediation
Branche
Mediation
KVK
60528648
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators