error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Kim Smienk Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Utrecht.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Kim Smienk Mediation uit Utrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Kim Smienk Mediation
Branche
Mediation
KVK
72954426
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-10-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators