error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Best.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators uit Best biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Best.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Best.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
57274894
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
18-02-2013
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators