error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Best.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators uit Best op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Best.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Best.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
57274894
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
18-02-2013
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators