error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

JPR Advocaten is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Deventer.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Deventer.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Deventer.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? JPR Advocaten uit Deventer verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

JPR Advocaten
Branche
Mediation
KVK
52410021
Bedrijfsvorm
Coöperatie
Oprichtingsdatum
29-03-2011
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators