error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat JPR Advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Deventer.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? JPR Advocaten uit Deventer biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Deventer.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Deventer.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

JPR Advocaten
  • Zutphenseweg 31B 0, 7000AH, Deventer
  • 0314 - 37 23 11
  • jpr.nl
Branche
Mediation
KVK
52410021
Bedrijfsvorm
Coƶperatie
Oprichtingsdatum
29-03-2011
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators