error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Janus Advocatuur en Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Janus Advocatuur en Mediation uit Zwolle op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Zwolle.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Janus Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
60190256
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-03-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators