error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Janus Advocatuur en Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Zwolle laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Janus Advocatuur en Mediation uit Zwolle goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Zwolle.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Janus Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
60190256
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-03-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators