error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Janssen Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een conflict. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Arnhem laat je jouw details achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Arnhem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Arnhem.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Janssen Advocatuur & Mediation uit Arnhem op de juiste plek.

Janssen Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
55365248
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators