error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Janssen Advocatuur & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Arnhem laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Janssen Advocatuur & Mediation uit Arnhem levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Arnhem.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Arnhem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Janssen Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
55365248
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators