error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Immix Advocaten of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Zeist.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Zeist.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Zeist.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Immix Advocaten uit Zeist goed.

Immix Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30281516
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators