error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Immix Advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in Zeist laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Immix Advocaten uit Zeist verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Zeist.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Zeist.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Immix Advocaten
  • Broederplein 29, 3703CC, Zeist
  • 030-6934555
  • immix.nl
Branche
Mediation
KVK
30281516
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators