error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars uit Rotterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars
Branche
Mediation
KVK
24452322
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2002
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators