error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars uit Rotterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Houwing Keijzerwaard Spigt Advocaten & Bemiddelaars
Branche
Mediation
KVK
24452322
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2002
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators