error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Holstege advocatuur & mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Holstege advocatuur & mediation uit 's-Gravenhage goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

Holstege advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
53086120
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators