error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Holstege advocatuur & mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van mediators in 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Holstege advocatuur & mediation uit 's-Gravenhage levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Holstege advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
53086120
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators