error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Holla advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van 's-Hertogenbosch laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Holla advocaten uit 's-Hertogenbosch op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Holla advocaten
  • Stationsplein 101, 5211BM 's-Hertogenbosch
  • 073-6161177
  • holla.nl
Branche
Mediation
KVK
17214709
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-11-2007
Medewerkers
120

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators