error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Holla advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van 's-Hertogenbosch laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Holla advocaten uit 's-Hertogenbosch op de juiste plek.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Holla advocaten
  • Stationsplein 101, 5211BM, 's-Hertogenbosch
  • 073-6161177
  • holla.nl
Branche
Mediation
KVK
17214709
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-11-2007
Medewerkers
120

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators