error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Hallmans advocaten & mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Meppel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hallmans advocaten & mediators uit Meppel op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Meppel.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Meppel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Hallmans advocaten & mediators
Branche
Mediation
KVK
64764710
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
16-12-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators