error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hallmans advocaten & mediators is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Meppel.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hallmans advocaten & mediators uit Meppel goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Meppel.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Meppel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Hallmans advocaten & mediators
Branche
Mediation
KVK
64764710
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
16-12-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators