error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Utrecht.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten uit Utrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten
Branche
Mediation
KVK
52166759
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-04-2012
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators