error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten uit Utrecht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Utrecht.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten
Branche
Mediation
KVK
52166759
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-04-2012
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators