error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat DrechtRecht Mediation & Advocatuur of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Papendrecht laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? DrechtRecht Mediation & Advocatuur uit Papendrecht verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Papendrecht.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Papendrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

DrechtRecht Mediation & Advocatuur
  • Erasmusplein 2Unit D, 3351GG, Papendrecht
  • 078-3030083
  • drechtrecht.nl
Branche
Mediation
KVK
63735229
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators