error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat DrechtRecht Mediation & Advocatuur of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Papendrecht.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? DrechtRecht Mediation & Advocatuur uit Papendrecht verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Papendrecht.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Papendrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

DrechtRecht Mediation & Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
63735229
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-07-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators