error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Voort Advocaten | Mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Tilburg.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? De Voort Advocaten | Mediators uit Tilburg verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Tilburg.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Tilburg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

De Voort Advocaten | Mediators
  • Professor Cobbenhagenlaan 75, 5037DB, Tilburg
  • 013-4668888
  • devoort.nl
Branche
Mediation
KVK
50810952
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
60

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators