error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Blankestijn Advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Hengelo.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Blankestijn Advocaten uit Hengelo op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Hengelo.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hengelo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Blankestijn Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08185820
Bedrijfsvorm
Buitenl. EG-venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators