error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Blankestijn Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Hengelo laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Hengelo.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Blankestijn Advocaten uit Hengelo goed.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Hengelo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Blankestijn Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08185820
Bedrijfsvorm
Buitenl. EG-venn. met onderneming in Nederland
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators