error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation uit 's-Gravenhage verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
62488910
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators