error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation uit 's-Gravenhage biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Anouk Talitsch Advocatuur en Mediation
Branche
Mediation
KVK
62488910
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators