error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Koen is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Roosendaal.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Roosendaal.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Advocatenkantoor Koen uit Roosendaal levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Roosendaal.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Advocatenkantoor Koen
Branche
Mediation
KVK
20148083
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators