error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Koen is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Roosendaal.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Koen uit Roosendaal goed.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Roosendaal.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Roosendaal.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Advocatenkantoor Koen
Branche
Mediation
KVK
20148083
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators