error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Bruin is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Amersfoort.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Advocatenkantoor Bruin uit Amersfoort levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Amersfoort.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Advocatenkantoor Bruin
Branche
Mediation
KVK
55319467
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators