error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Advocatenkantoor Bruin of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de regio van Amersfoort laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Advocatenkantoor Bruin uit Amersfoort verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amersfoort.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amersfoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Advocatenkantoor Bruin
Branche
Mediation
KVK
55319467
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators