error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Baken is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Leeuwarden.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Leeuwarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Leeuwarden.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Baken uit Leeuwarden op de juiste plek.

Advocatenkantoor Baken
Branche
Mediation
KVK
57825866
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators