error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Advocatenkantoor Baken is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Leeuwarden.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Advocatenkantoor Baken uit Leeuwarden goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Leeuwarden.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Leeuwarden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Advocatenkantoor Baken
Branche
Mediation
KVK
57825866
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators