error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Geleen?

Zijn jullie van plan om uit elkaar te gaan? Hierbij kan een neutrale partij uit de omgeving Geleen de oplossing zijn. Scheiden met behulp van een mediator zorgt ervoor dat het proces fijner verloopt. Gedurende een onenigheid in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige goede uitweg lijkt, zou passende mediation het probleem voor jullie kunnen oplossen. Dit zijn een paar punten waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar mediation.

De verdeling van de schuld, alimentatie voor de kinderen, hypotheek afwikkeling, afspraken over omgang, verdelen inboedel, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, het samenstellen van een ouderschapsplan, en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation ook voor andere problemen gebruikt wordt. Om een paar voorbeelden te geven; problemen met de arbeidsrelatie, conflicten op de zaak, burenruzies en een familieconflict.

Wat gaat een mediator in Geleen kosten?

Wat kost het, is wat men vaak wil weten. Offerte assisteert je met het kiezen van geschikte mediation. Mediators uit Geleen zoeken via Offerte.nl is makkelijk. Dien je gegevens en voorkeuren in via onze website en wij zorgen ervoor dat mediators uit je regio een offerte doen.

Mediation voor de scheiding in Geleen

Er zijn een paar belangrijke punten. Een mediator is absoluut geen advocaat. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de client te krijgen. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Bijvoorbeeld bij een flitsscheiding aanvragen. Als dat is afgerond kunnen de partijen zich op de toekomst richten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Geen toelichting

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen