error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Franeker?

Willen jullie scheiden? Hierbij kan een onafhankelijke tussenpersoon uit de omgeving Franeker helpen. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan soepeler verloopt. Gedurende een onenigheid in een liefdesverhouding, waarbij scheiden de enige juiste uitweg is, zal passende mediation een oplossing bieden. Er zijn een aantal punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

  • De inboedel inventariseren en verdelen
  • Sentimentele spullen verdelen
  • Een ouderschapsplan
  • Andere regelingen over de voogdij
  • Visitatie afspraken
  • De afwikkeling van de hypotheek
  • Kinder-alimentatie
  • De rest-schuld verdelen

Vergeet niet dat een mediator ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Een paar voorbeelden; onenigheid tussen werknemer en werkgever, conflicten op de zaak, conflicten met de buren en familieconflicten.

Wat kost een mediator in Franeker?

Je zult je afvragen; wat kost het? Offerte.nl helpt je graag met het uitzoeken van goede mediation. Mediators in Franeker contacten via Offerte.nl is makkelijk. Dien je gegevens en wensen in via onze site, wij zorgen ervoor dat mediation experts uit je regio een offerte doen.

Een mediator als hulp bij het uit elkaar gaan in Franeker

Er zijn een aantal punten van focus. Een mediator doet niet wat een advocaat doet. Advocaten zijn erop gefocust het meest gunstige voor de partij waar zij voor werken uit de zaak te halen. Een mediator draait het om de middenweg vinden. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Op deze manier kan het proces vlug worden afgerond.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Geen toelichting

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen