error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar een mediator in Echt?

Zijn jullie aan het plannen om uit elkaar te gaan? In dit geval kan een onpartijdige middelaar uit omgeving Echt helpen. Uit elkaar gaan met hulp van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepel verloopt. Bij een geschil in een relatie, waarbij uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt te zijn, kan een getraind mediator het conflict voor je kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar op gefocust moet worden bij het zoeken naar mediation.

Verdeling schuld, kinderalimentatie, afwikkeling van de hypotheek, omgangsafspraken, de spullen verdelen, de verdeling van de spullen met emotionele waarde, opstellen van een ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens bij andere uitdagingen helpt. Bijvoorbeeld; arbeidsconflicten, zakelijke onenigheid, buren die problemen veroorzaken en erfeniskwesties.

Mediation als hulp bij het scheiden in Echt

Je hebt enkele belangrijke punten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de opdrachtgever te regelen. Bij mediation gaat het altijd om de middenweg vinden. Mediation brengt partijen bij elkaar. Dan kunnen de exen zich op de toekomst richten.

Wat gaat een mediator in Echt kosten?

Wat kost het, is een veelgestelde vraag. Offerte ondersteunt je graag met het uitzoeken van een betrouwbare mediator. Mediators uit Echt inhuren via deze website gaat vlot. Voer je voorkeuren in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met mediation bedrijven uit je regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Goed en snelle terugkoppeling

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-06-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Co ouderschap

Ik wil graag co-ouderschap, onze zoon woont 50% bij elke ouder. Er is een ouderschapsplan.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer