error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Drielanden?

Zijn jullie een scheiding aan het plannen? In dit geval zou een onpartijdige middelaar uit Driebergen helpen. Scheiden onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan gerieflijk gaat. Tijdens een onenigheid in een relatie, wanneer uit elkaar gaan de enige goede uitweg lijkt te zijn, zal goede mediation het probleem voor je kunnen oplossen. Dit zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een mediator uitzoekt.

  • De verdeling inboedel
  • Het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde
  • Opstellen van het ouderschapsplan
  • Eventuele andere kind gerelateerde afspraken
  • Visitatie
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Kinderalimentatie
  • De rest-schuld verdelen

Vergeet niet dat mediation tevens voor andere uitdagingen gebruikt wordt. Onder andere; ruzie op de werkvloer, problemen op de zaak, geschillen met de buren of familieconflicten.

Mediation bij scheiden in Drielanden

Dit zijn een aantal punten van aandachtdie je van te voren moet weten. Een mediator is niet hetzelfde als een advocaat. De aandacht is bij advocaten gevestigd op de beste deal krijgen voor de wederpartij. Een mediator gaat het altijd om samen komen. Mediation brengt partijen bij elkaar. Op deze manier kan het proces in rap tempo worden afgerond.

Wat kost een mediator in Drielanden?

Wat kost een mediator, is wat je wilt weten. Offerte kan je helpen bij het kiezen van een goede mediator. Mediators in Drielanden vergelijken via deze site gaat eenvoudig. Dien je wensen in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met mediation bedrijven bij jou in de buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

prima!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen