error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Driebergen?

Zijn jullie van plan om te scheiden? In dit geval zou een onvooringenomen partner helpen. Scheiden onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden minder pijnlijk gaat. Bij een ruzie in een liefdesverhouding, indien scheiden de enige goede uitkomst biedt, zal passende mediation hulp bieden. Er zijn een paar punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

De verdeling van de schuld, kinderalimentatie, afwikkeling van de hypotheek, visitatie afspraken, verdeling inboedel, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde, een ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Weet dat mediation ook voor andere uitdagingen in is te zetten. Bijvoorbeeld: onenigheid tussen werknemer en werkgever, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren en erfeniskwesties.

Mediation bij het uit elkaar gaan in Driebergen

Dit zijn een paar aandachtspunten. Een mediator is geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust het meest gunstige voor hun client te regelen. Een mediator draait het om er samen uit komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Dan kunnen de partijen.

De kosten van een mediator in Driebergen

Hoeveel gaat dit kosten, is een veelgestelde vraag. Offerte kan je van dienst zijn bij het vinden van ervaren mediation. Een mediator in Driebergen contacten op Offerte.nl is eenvoudig. Dien je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier, mediation bedrijven bij jou uit de regio gaan contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Snel en doeltreffend en ruime keuze om mediator te kiezen

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Mediation echtscheiding met kinderen

Zijn na samenwonen al 2 jaar uit elkaar. Zoon woont bij vader en dochter bij moeder. Dit gaat alleen over hoogte van kinderalimentatie voor de dochter die bij haar moeder woont. Beide kinderen nog op school. Beide kinderen hebben bijbaan . Willen niet dat kinderen studieschulden opbouwen. Kunnen alle inkomsten en kosten gezamenlijk op papier zetten en hoeft alleen calculatie gemaakt te worden van kinderlalimentatie. Welke gegevens heeft u allemaal van ons nodig ?

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer