error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Driebergen?

Zijn jullie van plan om te scheiden? In dit geval zou een onvooringenomen partner helpen. Scheiden onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden minder pijnlijk gaat. Bij een ruzie in een liefdesverhouding, indien scheiden de enige goede uitkomst biedt, zal passende mediation hulp bieden. Er zijn een paar punten waar je naar moet kijken bij het zoeken naar een mediator.

De verdeling van de schuld, kinderalimentatie, afwikkeling van de hypotheek, visitatie afspraken, verdeling inboedel, het verdelen van de eigendommen met emotionele waarde, een ouderschapsplan, en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Weet dat mediation ook voor andere uitdagingen in is te zetten. Bijvoorbeeld: onenigheid tussen werknemer en werkgever, ruzie over zakelijke overeenkomsten, ruzie met de buren en erfeniskwesties.

Mediation bij het uit elkaar gaan in Driebergen

Dit zijn een paar aandachtspunten. Een mediator is geen advocaat. Advocaten zijn erop gefocust het meest gunstige voor hun client te regelen. Een mediator draait het om er samen uit komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Dan kunnen de partijen. Lees hier meer over wat een scheiding kost.

De kosten van een mediator in Driebergen

Hoeveel gaat dit kosten, is een veelgestelde vraag. Offerte kan je van dienst zijn bij het vinden van ervaren mediation. Een mediator in Driebergen contacten op Offerte.nl is eenvoudig. Dien je gegevens en voorkeuren in op ons aanvraag formulier, mediation bedrijven bij jou uit de regio gaan contact zoeken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

heel goed. werd heel snel contact met mij opgenomen en dat vond ik heel prettig

Heel goed.

Geen toelichting

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-09-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Mediation echtscheiding met kinderen

Zijn na samenwonen al 2 jaar uit elkaar. Zoon woont bij vader en dochter bij moeder. Dit gaat alleen over hoogte van kinderalimentatie voor de dochter die bij haar moeder woont. Beide kinderen nog op school. Beide kinderen hebben bijbaan . Willen niet dat kinderen studieschulden opbouwen. Kunnen alle inkomsten en kosten gezamenlijk op papier zetten en hoeft alleen calculatie gemaakt te worden van kinderlalimentatie. Welke gegevens heeft u allemaal van ons nodig ?