Een mediator in Drachten?

Zijn jullie van plan om te scheiden? In dit geval zou een onafhankelijke middelaar uit de omgeving Drachten uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het proces gerieflijk gaat. Tijdens een conflict bij een koppel, indien scheiden de enige juiste uitkomst lijkt te zijn, zal een getrainde mediator het conflict voor jullie kunnen oplossen. Er zijn een paar zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Ouderschapsplan, verdelen inboedel, afspraken rondom visitatie, verdeling van de rest schuld, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkeling, het verdelen van spullen met sentimentele waarde en andere voogdij gerelateerde afspraken.

Mensen vergeten soms dat mediation tevens voor andere problemen in is te zetten. Om een paar voorbeelden te geven: arbeidsconflicten, zakelijke onenigheid, conflicten met de buren of een familieconflict.

Hoeveel kost een mediator in Drachten?

Wat kost mediation, is wat je natuurlijk wilt weten. Offerte.nl assisteert bij het vinden van geschikte mediation. Een mediator in Drachten vergelijken via Offerte.nl gaat gemakkelijk. Dien je gegevens in via onze site, mediation experts uit jouw buurt gaan contact opnemen.

Een mediator om te helpen bij scheiden in Drachten

Je hebt een aantal punten van aandacht. Een mediator is niet hetzelfde als een advocaat. De focus ligt bij advocaten op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. In het geval van mediation gaat het altijd om samen komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Dan kunnen de betrokkenen zich op de toekomst richten.