error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Mediation in Doorn?

Wil je uit elkaar gaan? Hier zou een onafhankelijke middelaar uit de omgeving Doorn een goede oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het uit elkaar gaan gemakkelijk verloopt. Gedurende een ruzie in een relatie, wanneer scheiden de enige juiste uitweg biedt, zal een mediator met veel kennis hulp zijn. Dit zijn een aantal zaken waar je naar kunt kijken bij het zoeken naar een mediator.

De verdeling van de schuld, alimentatie voor de kinderen, het afwikkelen van de hypotheek, visitatie, verdelen inboedel, het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde, opstellen van het ouderschapsplan, en andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat een mediator ook bij andere problemen kan helpen. Een paar voorbeelden; problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke onenigheid, conflicten met de buren of ruzie over een erfenis.

De kosten van mediation in Doorn

Wat men vaak wil weten; wat gaat mediation kosten? Offerte kan je bijstaan bij het uitzoeken van goede mediation. Mediators uit Doorn vergelijken via deze site is makkelijk. Dien je gegevens in op Offerte.nl en wij brengen je in contact met mediators die in jouw regio actief zijn.

Een mediator voor het uit elkaar gaan in Doorn

Er zijn een paar focuspunten waar je je bewust van moet zijn. Een mediator doet niet wat een advocaat doet. Een advocaat probeert het meeste voor de wederpartij te krijgen. Mediators willen juist een oplossing vinden. Een mediator zorgt voor de middenweg tussen twee partijen. Daarna kunnen de exen focussen op de toekomst.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-07-2019 door een klant in Apeldoorn

Afspraken maken via een mediator

Mijn (ex) vrouw en ik hebben relatietherapie gehad; willen nu gaan scheiden. Aandachtspunten zijn de verdeling van huis en hypotheek, omgangsregeling voor onze zoon van 16, en vaststellen van de alimentatie. We wonen sinds 1 januari al gescheiden; zij in een kamer, ik met onze zoon in ons huis. We willen afspraken maken via een mediator en een gezamenlijke advocaat.

Aangevraagd op 07-02-2019 door een klant in Apeldoorn

Ouderschapsplan offerte

Scheiding met een kindje van 1 jaar. We willen een ouderschapsplan opstellen.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Apeldoorn

Echtscheidingsconflict

Al 18 jaar gescheiden van tafel en bed. Convenant toen op gemaakt. Geen minder jarige kinderen meer. Financieel onafhankelijk van elkaar. pensioen ieder zijn eigen dus geen aanspraak op die van de ander en de woning blijft op beide naam staan. De man woont er. Bedoeling is dat het nu officieel wordt de scheiding. Verder geen verdeling meer.

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Apeldoorn

Echtscheiding mediation

We willen scheiden. Mijn vrouw heeft/had romans. We zijn getrouwd 10 jaar geleden. We hebben een koop huis die we hebben 5 jaar geleden gekocht, en we hebben een dochter.

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Apeldoorn

Advies omtrent kinderallementatie

Man, vrouw, twee kinderen van 13 en 10 jaar oud. Eigen woning, in de verkoop. Alle zaken al onderling besproken. Alleen nog wat advies nodig omtrent kinderallementatie.