error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar een mediator in Den Bosch?

Ben je voornemens om te scheiden? Hierbij zou een onvooringenomen middelaar de oplossing zijn. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces fijner gaat. Gedurende een conflict in een relatie, wanneer scheiden de enige goede uitweg is, zou een mediator met de juiste ervaring het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn belangrijke zaken waar op gefocust dient te worden bij het zoeken naar een mediator.

Het ouderschapsplan opstellen, verdelen inboedel, visitatie afspraken, Verdeling rest-schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkelen, het verdelen van spullen met sentimentele waarde en eventuele andere kind gerelateerde afspraken.

Vergeet niet dat een mediator ook bij andere zaken uitkomst beidt. Bijvoorbeeld: arbeidsgeschillen, zakelijke onenigheid, ruzie met de buren of een conflict binnen de familie.

Wat kost een mediator in Den Bosch?

Hoeveel gaat dit kosten, is de vraag. Offerte kan je van dienst zijn bij het zoeken van een betrouwbare mediator. Mediators uit Den Bosch vinden via onze website gaat gemakkelijk. Voer je keuzes in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met mediation experts uit je regio.

Een mediator voor een scheiding in Den Bosch

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je van op de hoogte moet zijn. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Een advocaat probeert de beste deal voor de partij waar zij voor werken uit de zaak te halen. Bij mediation gaat het over samen komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Na afronding kunnen de partijen zich op de toekomst richten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Omgangsbemiddeling

Graag in de 2 weken een weekend bij papa

Aangevraagd op 12-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Omgangsregeling

ivm met schoolgang naar het VO is er een noodzaak tot wijziging van de bestaande omgangsregeling (ons kind is 12). Telkens wordt ons kind ingezet om de omgangsregeling die mij is voorgehouden te accepteren. Ik heb een beter alternatief voor ons allemaal dat wordt keer op keer terzijde geschoven. Mijn ex vind dat ik met onze dochter hierover in mediation moet maar ik wil gewoon overleg met haar. Wat te doen?

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer