error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je een mediator in Dedemsvaart?

Wil je uit elkaar gaan? Hier zou een onpartijdige tussenpersoon uit de omgeving Dedemsvaart uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een echtscheiding mediator zorgt ervoor dat het uit elkaar gaan gemakkelijker gaat. Tijdens een ruzie bij een stel, wanneer scheiden de enige juiste oplossing is, zal de juiste mediation een oplossing bieden. Er zijn belangrijke punten waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

  • Verdeling van de eventuele schuld
  • Kinder alimentatie
  • Afwikkeling van de hypotheek
  • Omgangsafspraken
  • Verdeling inboedel
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Het ouderschapsplan
  • Andere kinder-gerelateerde afspraken

Mensen vergeten soms dat mediation ook voor andere zaken in is te zetten. Onder andere; problemen met de arbeidsrelatie, conflicten op de zaak, geschillen met de buren of een conflict binnen de familie.

Een mediator om te helpen bij het scheiden in Dedemsvaart

Je hebt een aantal focuspunten. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. Een advocaat probeert het beste voor zijn client uit de zaak te halen. Een mediator gaat het om de middenweg vinden. Een mediator brengt twee partijen naar elkaar toe. Dan kunnen beide partijen.

Wat gaat een mediator in Dedemsvaart kosten?

Een veelgestelde vraag; wat kost mediation? Offerte.nl kan je helpen bij het vinden van geschikte mediation. Een mediator in de buurt van Dedemsvaart contacten op Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je voorkeuren in via onze site en wij brengen je in contact met mediation experts uit je regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

Binnen enkele uren al meerdere telefonische reacties. Zeer positief!

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Goede ervaring. Ik kreeg al snel meerdere relevante offertes

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 14-10-2018 door een klant in Hardenberg

Berekening kinderalimentatie

Ik en mijn (ex) vrouw willen praten over co-ouderschao en een nieuwe kinderalimentatie berekening, ik wil het onderling overleggen maar mijn ex wil er iemand bij hebben. Kijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Huidige regeling is van vrijdag avond t/m dinsdag avond en van maandag middag t/m dinsdag avond. € 196 is toen te tijd vast gelegd voor beide kinderen.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Hardenberg

Mediator voor scheiding nodig

Graag hulp in echtscheidingsproces